top of page
Αναζήτηση

Τα νέα της AeliaPath

Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με όλα τα προγράμματα που έχουμε υλοποιήσει τα τελευταία χρόνια, καθώς είχαν σημαντικό αντίκτυπο στους συμμετέχοντες και πέτυχαν τους εκπαιδευτικούς μας στόχους. Κάθε νέο πρόγραμμα προσέφερε μοναδικές εμπειρίες και γνώσεις, ενώ μας βοήθησε να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε τις δεξιότητές μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι για όσα έρχονται στο μέλλον και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε καινοτόμα και εμπνευσμένα προγράμματα που θα κάνουν τη διαφορά.


Τι τρέξαμε ως τώρα:

 Το "Μαγικό Φιλάκι"

 Στο άλσος Δελασάλ ξεκινήσαμε την αφήγηση της ιστορίας "Το Φιλάκι στο Χέρι" .Μετά, τα παιδιά μπήκαν σε ρόλους με θεατρικό παιχνίδι  και διασκέδασαν με πολύχρωμες Messy Activities.



"Με μια κουβέρτα...στο διάστημα!!"

Αφήγηση της ιστορίας "Με μια κουβέρτα...στο διάστημα!!" και ελεύθερο παιχνίδι με αισθητηριακά υλικά που αποτυπώνουν σκηνές του βιβλίου και εμπνέουν τα παιδιά να αναλάβουν ξανά ρόλους και να δώσουν τη δική τους συνέχεια στην ιστορία!


Τι τρέχουμε τώρα:

Baby Play και Messy Παιχνιδοϊστορία

Κάθε Σάββατο θα μας βρείτε στο Stilvi Healing Place για workshop σε βρέφη και νήπια με και messy play θεατρικό παιχνίδι.




Εκπαιδευτικά Βιωματικά Προγράμματα για Δημοτικά & Γυμνάσια

Εκπαιδευτικά προγράμματα για την συμπερίληψη το περιβάλλον και την ιστορία.



Τι θα κάνουμε μετά:

Training Εκπαιδευτικών:




3 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page